vinbe微信是什么么意思

『Charvin』【疑惑】KS在Youxube上的视频都被删光了_钟情佘颖吧_百度贴吧
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&签到排名:今日本吧第个签到,本吧因你更精彩,明天继续来努力!
本吧签到人数:0成为超级会员,使用一键签到本月漏签0次!成为超级会员,赠送8张补签卡连续签到:天&&累计签到:天超级会员单次开通12个月以上,赠送连续签到卡3张
关注:1,584贴子:
『Charvin』【疑惑】KS在Youxube上的视频都被删光了收藏
555...我原来收集了好多视频,结果都不能看了,说是侵权了,真郁闷啊。
现在,再搜一下KS的视频,比原来少了好多,都快被删光了,
连网友自制的视频都给删了,真怀疑是不是有人恶意向Youxube报告!!
亚马逊AWS-云创计划.最高可达10万元免费云资源!
咋了咋了咋了
你是输入什麽去搜的
告诉我&我也去搜一下
kevin&charmaine
或者是郑嘉颖&佘诗曼
是Youxube的问题
我们内地现在基本上都打不开网页
我马上去搜一下的
唉,我前几天上去刚看到有网友上传的&郑佘恋回忆录,
今天再看就给删了......
内地打不开youxube是因为,整个网站都给封了,
上面有对中国不好的内容
LZ说的是这个吧
真的没有了拉
TVB的东西是不允许上传的啊
郑佘恋回忆录也删了
近期国外举办广告展览会,我们相信他们的创意,个个经典!
是啊,这个也有侵权嘛,不懂....不是咱们自己人做的嘛
以前搜出来,都有好多页的,现在只有三、四页少少的,哭。
TVB不允许恋情曝光
哈哈哈哈哈啊哈
6月回去时,搜了一下KS的
确实少了很多很多
可能是U2有和TVB合作的关系
有关侵权的都删了
哈哈,有道理哦。
算了,以后只能看TVB&channel啦,没意思。
哈哈哈哈哈哈哈哈
我随口说说的啊
快试试吧,可以对自己使用挽尊卡咯~◆◆
如果是flv档案下载后转档或烧碟应该就不怕被删了....
我都是这样.....
自己收藏了啦
好没有批视频的
  
    &
     水水水水水水
  火火火       羊羊羊&
TVB大开杀介了..杀光光.我的ID都封了.
登录百度帐号推荐应用
为兴趣而生,贴吧更懂你。或链接打不开?
请点击右上角
选择"在浏览器中打开"Voordat je verder gaat, neem 2 minuutjes de tijd om Vintake te ontdekken.
[ KLIK OP DE TELEVISIE OM ONZE BEDRIJFSFILM TE STARTEN ]
Zie ons als wijnfreaks en als jouw persoonlijke sommelier. In de Nederlandse wijnmarkt maken wij hét onderscheid tussen de prima wijnen en “de krenten uit de pap”, want onze missie is om wijn drinkend Nederland drastisch te verbeteren. Wij hebben onze ervaring opgedaan in de gastronomie door met gepassioneerde vakmensen in de wijn te werken. Vele van hen zijn nu onze trouwe partners waar wij de beste wijnen bij inkopen. Ons werk is onze hobby en passie, die brengen wij graag over.
<span style="color: #
is gespecialiseerd in gastronomische wijn-spijscombinaties & horeca-advies. Daarnaast is Freek een gepassioneerd muziek- en sportkenner.
<span style="color: #
Olaf is gespecialiseerd in wijnbeleving & wijntrends. Daarnaast is Olaf kook- en koffiegek en speelt hij een deuntje piano.
Hoe werkt het?
Met een vrijblijvende
brengen wij jouw persoonlijke smaak in kaart. Dit bestaat uit het beantwoorden van eenvoudige smaakgerelateerde vragen. De intake kan ook telefonisch door middel van een gezellig wijngesprek.
Na de intake nemen wij contact met je op om je nog wat beter te leren kennen. Vervolgens gaan wij gericht voor je op zoek naar de beste wijnen bij onze specialisten en doen wij je een passend voorstel van wijnen die je kunt bestellen.
Zodra wij de wijnen binnen hebben, leveren wij het liefst persoonlijk, ook eventueel in de avonduren. Binnen Apeldoorn leveren wij al bezorgkostenvrij bij 12 flessen. Wanneer de afstand te groot is om persoonlijk te bezorgen schakelen wij Flespakket van Post NL in.
Kom binnen! We zijn open.
De online intake is een klusje van circa 5 minuten. Je mag daarna van ons verwachten dat wij jouw intake serieus in behandeling nemen en met professioneel advies komen.
Wat kan je verwachten van de intake? Zie het hier!
Wil je direct een proefpakket bestellen? Doe dan een mini-intake om de basics af te stemmen. Naderhand nemen wij contact op om een voorstel te doen.
Aanvraag voor een wijnproeverij
Wij organiseren vele gezellige en informatieve wijnproeverijen. Van huiskamer-proeverijen tot masterclasses, bijna alles is mogelijk!
Wat doet Vintake nog meer?
Horeca-service
Niets is saaier dan dezelfde wijn te serveren als de buurman, Vintake biedt exclusiviteit voor elke unieke wijn in de regio! Wij ondersteunen in de juiste documentatie, wijn-spijs advies & upselling-technieken.
Wijngeschenken
via Vintake laten een mooie indruk achter bij klanten, werknemers en vrienden! Wij gaan nét een stap verder en denken volledig met je mee. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bekijk ook eens ons unieke wijngeschenk, de !
Wijn-spijs advies
Gevoel voor gastronomie zit in ons bloed. Van ons mag je verwachten dat wij je spannende wijn-spijs combinaties bieden, zonder dat je daarvoor naar een sterrenzaak toe hoeft!
Iedere maand selecteren onze sommeliers 4 wijnen, verbonden aan een thema. Het kwaliteitsniveau van de wijn ligt zeer hoog en het doel is om de gevorderde wijnliefhebber kennis te laten maken met de minder bekende parels in de wijnwereld. De gemiddelde prijs per pakket bedraagt EUR120-EUR160 voor 4 flessen. Klik
voor meer informatie.
Wijnabonnement op maat
Met een wijnabonnement van Vintake hoef je niet meer na te denken of je wel de juiste en voldoende wijn in huis hebt. Samen bepalen we de frequentie van levering, het budget en het aantal flessen dat we komen brengen.
Vintake&#8217;s Photo Challenge
Maak een foto van een fles wijn die je ergens gedronken heb en stuur deze naar ons toe via mail of Whatsapp. Wij gaan graag de uitdaging aan om deze wijn voor jou te bestellen of een beter alternatief te verzorgen!
Vintake zelf boeken
Voor privé wijnproeverijen kun je direct terecht bij Vintake. Voor informatie over onze tarieven kun je het beste direct contact met ons opnemen. Vintake werkt ook samen met onderstaande bureau&#8217;s om een onvergetelijke dag te cre?ren voor jouw gezelschap of bedrijf!
Weet je al precies wat je via ons wilt bestellen? Of heb je een lekkere wijn ontdekt in een restaurant? Meestal kunnen wij er direct aan komen of bieden een beter alternatief. Nabestelling kunnen per telefoon, mail of bericht onderaan de website.
Binnen de gemeente Apeldoorn wordt vanaf 12 flessen kosteloos geleverd. Buiten de gemeente Apeldoorn worden de bezorgkosten via Flespakket van PostNL margevrij doorberekend. 6 flessen EUR9,50 / 12 flessen EUR10,95 / 18 flessen EUR12,40
Afhalen is altijd kosteloos. Neem contact met ons op om af te stemmen hoe laat je komt, wij zorgen dat de wijn voor je klaarstaat bij Vloer55 aan de Prins Willem Alexanderlaan 421 in Apeldoorn.
Plaats een bericht, of geef een nabestelling door
Vul vrijblijvend onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op. Je kunt uiteraard ook altijd één van onze sommeliers opbellen.
Freek Zegwaard 06 52 69 13 64 / Olaf van den Berg 06 53 38 84 28
Bedankt! We nemen binnenkort contact op

我要回帖

更多关于 微信是什么 的文章

 

随机推荐